Ferievejret

Når man skal afsted på ferie, er det altid spændende, hvordan vejret bliver. Skal man pakke noget overtøj med, eller er der næsten altid strålende solskin på destinationen, så man kan nøjes med badebukser og tandbørste?

Selvom man har booket ferie på et solbeskinnet sted, er der aldrig nogen garantier. Det er der heller ikke her på siden, selvom vi gør vores bedste for at levere god information om ferievejret på en lang række populære rejsemål.

Skal du afsted på solferie, så kig engang om vi ikke har et bud på vejret ved netop dit rejsemål.

F.eks. kan du læse om vejret i Middelhavsområdet i lande som Spanien, Italien, Grækenland, Tyrkiet, Cypern og Malta.

Men al ferie er ikke solferie, så derfor vil vi også med tiden dække vejret i en lang række storbyer og andre lande. Blandt storbyerne kan du allerede nu læse en artikel om vejret i London.

Hvis du leder efter et bestemt rejsemål, kan du søge efter det i boksen til højre. Sker det usandsynlige, at vi ikke har en artikel om vejret på netop dit rejsemål, så skriv endelig en besked til os, så skal vi nok få tilføjet det.

Vejrmeldingerne her på siden er helt nede på jorden og med relevans for turister til de pågældende rejsemål. Det er ikke fine meteorologiske vejrudsigter, men i stedet betragtninger om gennemsnitlige temperaturer, hvor meget det regner og om der er særlige vejrfænomener på feriemålet. De mest populære destinationer vil med tiden få udvidet deres artikler, så der kommer lidt flere detaljer på. Måtte du sidde og savne noget information på et rejsemål, så giv os en besked via kontakt-siden.